Notice: register_sidebar kallades felaktigt. Inget id var satt i argumentmatrisen för sidopanelen "Sidopanel 1". Därför används i stället standardargumentet "sidebar-1". Ange manuellt id till "sidebar-1" för att tysta detta meddelande och behålla existerande innehåll i sidopanelen. Vänligen se Felsökning i WordPress för mer information. (Detta meddelande lades till i version 4.2.0.) in /www/webvol38/ae/exqb28dnyigcuoe/ginajacobi.se/public_html/wp-includes/functions.php on line 4196
Gina Jacobi » Blog Archive » Lite info om nästa platta…. (redan!)

Gina Jacobi

Albumet Ömtåligt gods ute nu

Lite info om nästa platta…. (redan!)

Inte mindre än sex nya låtar till nästa svenska album är påbörjade! Basisten och låtskrivaren Fredrik Muskos och den hyllade hårdrocksgitarristen Peter Espinoza var nyligen uppe i Norrlandsskogarna för att komponera och spela in tillsammans med Gina för nästa svenska album. Det blir hårt, det blir rått, det blir bra!

posted by Gina in Nyheter and have Comment (1)

One Response to “Lite info om nästa platta…. (redan!)”

  1. Quazar skriver:

    Jag har ju hört lite hur det kommer att låta… och jag lovar.. DET BLIR BRA!!!

Place your comment

Please fill your data and comment below.
Name
Email
Website
Your comment