Gina Jacobi

Albumet Ömtåligt gods ute nu

Releasefest för albumet Ömtåligt gods

Releasefesten för ”Ömtåligt Gods” är bokad till lördag den 24:e oktober kl. 20.00 på Våningen i Sundsvall. Förutom inbjudningar till media är såklart alla fans, vänner och bekanta hjärtligt välkomna att delta. För 150:- bjuds du på ett glas vin eller öl samt ett enklare tilltugg. Baren är givetvis öppen hela kvällen. Gina och ett handplockat band av ypperliga musiker kommer att framföra 6-7 låtar från den nya plattan och i övrigt utlovas i högtalarna musik från Ginas äldre album.

Är du intresserad av att förgylla denna oförglömliga afton så skicka redan nu en anmälan till Major Music så skrivs du upp på en lista och får via mail en bekräftelse. Mer information kommer så snart alla bitar fallit på plats att läggas ut här, men även på Ginas Myspace och Facebook!

posted by Gina in Nyheter and have Comment (1)

One Response to “Releasefest för albumet Ömtåligt gods”

  1. Marcus Hertz skriver:

    Hej Gina! Efter vår mailkorrespondens blev jag ju nyfiken – jag har kollat upp dina andra sidor mellan varven, då jag är intresserad av att följa med i Sundsvalls musikliv och de som varit med länge och fortfarande kämpar på och funkar!
    Vore hemskt roligt att få bidra till att föreviga denna fest, men blir det inte denna gång så kanske chansen kommer längre fram…
    Ha en fortsatt trevlig helg!

Place your comment

Please fill your data and comment below.
Name
Email
Website
Your comment