Gina Jacobi

Albumet Ömtåligt gods ute nu

Tack!

Det är nu fyra dagar sedan releasefesten på Våningen i Sundsvall gick av stapeln, och jag har ännu inte riktigt hunnit smälta hur fantastiskt roligt det kändes att stå på scen igen på svenska efter så många år. Tack alla ni underbara vänner, sponsorer och fans som dök upp med ett glatt och öppet sinne. Det kändes tryggt att ha er där och jag var inte ens nervös, trots att jag i stort sett inte haft någon röst alls på tre veckor. Jag tror ni hade överseende med det och att även ni delade den positiva känslan vi i bandet hade. Efter spelningen stod vi alla bandmedlemmar och hoppade, skrek och kramade varandra:o)
Nu hoppas vi bara att media gör sitt till så att vi kan komma ut och spela.

Jag vill särskilt tacka Susanne Fellbrink/Våningen för att hon är en alldeles unik, handlingskraftig, drivande och underbar kvinna och vän som på alla sätt hjälpte till att anordna denna oförglömliga afton! Hon är guld värd! Och som hon slitit i många år borde hon ha fått bragdmedalj! Dessutom är hon en fantastisk sångerska som har alla järn i elden hela tiden.

Men…vad vore jag utan mina medmusiker och körsångare? Intet! Älskar er och era fina insatser. Känn er träffade allihopa!

Puss/Gina

posted by admin in Nyheter and have No Comments

Place your comment

Please fill your data and comment below.
Name
Email
Website
Your comment