Notice: register_sidebar kallades felaktigt. Inget id var satt i argumentmatrisen för sidopanelen "Sidopanel 1". Därför används i stället standardargumentet "sidebar-1". Ange manuellt id till "sidebar-1" för att tysta detta meddelande och behålla existerande innehåll i sidopanelen. Vänligen se Felsökning i WordPress för mer information. (Detta meddelande lades till i version 4.2.0.) in /www/webvol38/ae/exqb28dnyigcuoe/ginajacobi.se/public_html/wp-includes/functions.php on line 4778
Gina Jacobi » Blog Archive » Vill du vara med på min nya svenska platta?

Gina Jacobi

Albumet Ömtåligt gods ute nu

Vill du vara med på min nya svenska platta?

Jag håller nu på med min andra svenska platta på 15 år – den tionde fullängdaren i ordningen. Den förra skivan ”Ömtåligt gods” släpptes i oktober 2009 och var helt sponsrad av er. Nu tänkte jag göra samma sak igen, och bjuder därför in alla som vill vara med på ett hörn. Maila ditt intresse till gina.jacobi@bredband.net så får du mer information och smakprov i form av två nya låtar.

posted by Gina in Nyheter and have No Comments

Place your comment

Please fill your data and comment below.
Name
Email
Website
Your comment