Notice: register_sidebar kallades felaktigt. Inget id var satt i argumentmatrisen för sidopanelen "Sidopanel 1". Därför används i stället standardargumentet "sidebar-1". Ange manuellt id till "sidebar-1" för att tysta detta meddelande och behålla existerande innehåll i sidopanelen. Vänligen se Felsökning i WordPress för mer information. (Detta meddelande lades till i version 4.2.0.) in /www/webvol38/ae/exqb28dnyigcuoe/ginajacobi.se/public_html/wp-includes/functions.php on line 4778
Gina Jacobi » Blog Archive » Ny artikel – Crowdfunding – skivbranschens räddning?

Gina Jacobi

Albumet Ömtåligt gods ute nu

Ny artikel – Crowdfunding – skivbranschens räddning?

Tidningen iusbäraren har publicerat en artikel i sitt senaste nummer – Crowdfunding – skivbranschens räddning?. I den ställer David Munck frågor till Gina om hur plattan Ömtåligt gods blev finansierad. Tidningen iusbäraren, ges ut av Juridiska Föreningen vid Stockholms universitet.
Läs artikeln här.

posted by admin in Nyheter and have No Comments

Place your comment

Please fill your data and comment below.
Name
Email
Website
Your comment