Notice: register_sidebar kallades felaktigt. Inget id var satt i argumentmatrisen för sidopanelen "Sidopanel 1". Därför används i stället standardargumentet "sidebar-1". Ange manuellt id till "sidebar-1" för att tysta detta meddelande och behålla existerande innehåll i sidopanelen. Vänligen se Felsökning i WordPress för mer information. (Detta meddelande lades till i version 4.2.0.) in /www/webvol38/ae/exqb28dnyigcuoe/ginajacobi.se/public_html/wp-includes/functions.php on line 4778
Gina Jacobi » Blog Archive » Tre plattor ute digitalt

Gina Jacobi

Albumet Ömtåligt gods ute nu

Tre plattor ute digitalt

Plattan ”Det här är bara början”  (1992) och två engelskspråkiga skivorna Like Me (2005) och Unlike Me (2007) finns nu upplagda på alla stora webbshoppar för digital musik – CDON, Åhlens, Bengans, m.fl. Skivorna kan även avlyssnas på Spotify.

Skivorna finns här:
Köp på CDON: Det här är bara börjanLike me | Unlike me
Lyssna på Spotify: Det här är bara börjanLike MeUnlike Me

posted by admin in Nyheter and have No Comments

Place your comment

Please fill your data and comment below.
Name
Email
Website
Your comment