Gina Jacobi

Albumet Ömtåligt gods ute nu

Min dotters låt till morfar

Hej! Här var det länge sedan det hände något. Kanske för att för mycket har hänt – i vanlig ordning. Sitter och jobbar med en låt av Martin Svensson – vars böcker jag uppmanar alla att läsa – en begåvning utan dess like! Hittade en låt som medföljde hans första bok och som jag fick tusen idéer omkring. Förhoppningsvis finns den med på min kommande platta och eventuellt som en duett med honom.

Jag försöker skriva vidare på min bok, men det går ganska trögt, trots att jag numera bor vid havet och har alla de attribut som tarvar en ”författare”. Det kan bero på mitt nya arbete som musiklärare och hemkunskapslärare på en friskola sedan augusti. Att tre av mina döttrar numera är utflugna ur hemmet och det är väldigt tomt och trist, gör såklart sitt till. Sen har min stenåldersstudio kraschat olovligt många gånger de senaste månaderna…

Igår var jag på den tredje begravning detta år – av min styvfar. Läs gärna mer i min blogg http;//ginajacobi.blogg.se

Min söta dotter Millan hade skrivit en låt till sin morfar och jag har lovat lägga ut den här. Klicka in om du vill lyssna.
Ljus, kärlek och frid till er alla från en trött Jacobian.

http://goo.gl/RQIH6

posted by admin in Nyheter and have Comment (1)

One Response to “Min dotters låt till morfar”

  1. Janet skriver:

    Hej!

    Vad är det för bok du skriver? Ska den släppas till bokhandeln sen?

    Kram Janet

Place your comment

Please fill your data and comment below.
Name
Email
Website
Your comment